Την Παρασκευή 15/12 στο δημαρχείο Πανοράματος – Χριστουγεννιάτικη συναυλία του δήμου με το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Εορταστικές μελωδίες περιλαμβάνει η χριστουγεννιάτικη συναυλία που διοργανώνει την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στο δημαρχείο Πανοράματος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Τουρισμού του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

Στη συναυλία συμμετέχουν η συμφωνική ορχήστρα και η χορωδία του Μουσικού Σχολείου, που θα μας μεταφέρουν το πνεύμα των ημερών, τραγουδώντας και ψάλλοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Υπεύθυνοι μουσικοί της συναυλίας είναι ο Στέργιος Μοσχογιάννης και η Αγγελική Κρίσιλα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στην αίθουσα «Λίτσα Φωκίδη» του δημαρχείου Πανοράματος, με ώρα έναρξης τις 8 το βράδυ. Η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Μια πρώτη γεύση από χριστουγεννιάτικες μελωδίες πήραν οι συμμετέχοντες στη χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Αμφιθέατρο Σταύρος Κουγιουμτζής, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ. Με το κοινό να απολαμβάνει παραδοσιακά και βυζαντινά κάλαντα, που τού χάρισαν ο μουσικός Δημήτρης Μανούσης και η παραδοσιακή ορχήστρα και η παραδοσιακή χορωδία του Μουσικού Σχολείου.

Να σημειωθεί ότι το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1992 στεγάζεται σήμερα στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις στην Πυλαία, με τη μαθητική κοινότητα του σχολείου να αυξάνεται σταδιακά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο