Το 1ο Τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου “Βασίλης Καρτάλης” το Σάββατο 25 Μαΐου στην Πυλαία

Το 1ο Τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου “Βασίλης Καρτάλης”

το Σάββατο 25 Μαΐου στην Πυλαία

Μία νέα πρωτοβουλία για τους μικρούς συμπολίτες του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη αλλά και του συνόλου της περιφέρειας, διοργανώνεται από την αντιδημαρχία Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου μας, σε συνεργασία με τις παιδικές ομάδες ποδοσφαίρου της Πυλαίας.

Με το βλέμμα στραμμένο στις νεαρές ηλικίες και την ανάπτυξη των δεσμών και των αξιών που προσφέρει το ουσιαστικό “ευ αγωνίζεσθαι” το Σάββατο 25 Μαϊου από τις 9 το πρωί έως και τις 14:00, και αντίστοιχα από τις 16:00 έως και τις 19:30, το 1ο τουρνουά  ποδοσφαίρου “Βασίλης Καρτάλης”, σε μνήμη του αείμνηστου δημάρχου Πυλαίας, λαμβάνει σάρκα και οστά, στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της Πυλαίας “Αντώνης Καραμπουρνιώτης”.

Συμμετέχουν οι 3 παιδικές ομάδες ποδοσφαίρου της δημοτικής κοινότητας Πυλαίας, (Α.Ε. Πυλαίας, Εθνικός Πυλαίας, ΠΟΜ Μαλακοπής)  αλλά και οι 5 από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ακαδημίες της πόλης της Θεσσαλονίκης (ΑΡΗΣ, ΠΑΟΚ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαμαριάς, Μακεδονικός).

“Για ακόμα ένα σαββατοκύριακο ο δήμος μας θα πλημμυρήσει από παιδικά χαμόγελα. Στόχος μας να διοργανώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα δράσεις και για τους μικρότερούς μας συμπολίτες. Θέλουμε τα παιδιά μας κοντά μας, προσφέροντάς τους στιγμές ευεργετικής διασκέδασης, πολύτιμες εμπειρίες και ομαδικές δραστηριότητες κοινωνικοποίησης. Εξάλλου το είχαμε πει και το κάνουμε πράξη. Ο δήμος μας, είναι ο δήμος όλων.” τόνισε σε μήνυμά του ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο