Το Πανόραμα υποδέχεται το τουρνουά μπάσκετ «ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops»!

 Το Πανόραμα υποδέχεται το τουρνουά μπάσκετ

«ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops»!

Μοναδικές στιγμές υπόσχεται να χαρίσει σε μικρούς και μεγάλους φίλους της πορτοκαλί μπάλας η κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ 3Χ3 που διοργανώνεται στο Πανόραμα υπό την αιγίδα του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Με «όχημα» το 3×3, το τουρνουά μπάσκετ «ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops» ταξιδεύει στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για να χαρίσει τη μοναδική του ενέργεια. Την Κυριακή 28 Απριλίου η διοργάνωση κάνει στάση στο Πανόραμα, για να προσφέρει ψυχαγωγία και άθληση στους συμμετέχοντες, καθώς και στους φίλους του αθλήματος. Το Πέτρινο Σχολείο Πανοράματος, σημείο κατατεθέν της περιοχής, γίνεται ο απόλυτος μπασκετικός προορισμός για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του μπάσκετ και όχι μόνο, προσφέροντας ένα υψηλού επιπέδου τουρνουά 3×3 και πολλές παράλληλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Στο επίκεντρο της ημέρας θα βρίσκεται, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, το τουρνουά 3×3 για 3 μικτές ηλικιακές κατηγορίες (10-13 ετών, 14-17 ετών, 18+ ετών) με δωρεάν συμμετοχή. Το κοινό θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων των αγώνων το μοναδικό Street Basketball Show του freestyler Dude K, ενώ παράλληλες δράσεις που περιλαμβάνουν Basketball challenges για μικρούς και μεγάλους, Face Painting, 360° photobooth και πολλές ακόμα εκπλήξεις με δώρα θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Δήλωσε συμμετοχή στο «ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops» στο Πανόραμα εδώ!

Το «ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops» αναδεικνύει τους καθημερινούς πρωταγωνιστές κάθε γειτονιάς μέσω της άθλησης, της ψυχαγωγίας αλλά και της διάδοσης του 3×3, του δημοφιλούς, γρήγορου και δυναμικού παιχνιδιού που από τους δρόμους βρέθηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες. Με επιτυχημένες διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν ήδη σε δήμους όλης της χώρας, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα τουρνουά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Info:    https://dei3x3.eurohoops.net/tournament/panorama/#apply

https://dei3x3.eurohoops.net/contact/

Τοποθεσία: Πέτρινο Σχολείο Πανοράματος, Πανόραμα, Θεσσαλονίκη

Ημερομηνία: Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Ώρες: 10:00-14:00 & 17:00-21:00

Ηλικιακές κατηγορίες τουρνουά: 10-13 ετών, 14-17 ετών, 18+ ετών.

Παράλληλες δράσεις Street Basketball Show, Face Painting, Challenges, 360° Photobooth, αναμνηστικά δώρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο