«Τρέχουμε για καλό σκοπό»! Δηλώστε συμμετοχή! 8ο Panorama Charity Fun Run «ΜΕΛΙΝΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ» από τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και τους «ΛΕΟΝΤΕΣ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο 8ο PANORAMA CHARITY FUN RUN «ΜΕΛΙΝΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ», τον γνωστό φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου που διοργανώνει για 8η χρονιά για «καλό σκοπό» την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, απευθύνει προς όλους ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη. Η αθλητική δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και τον αθλητικό σύλλογο «Λέοντες» και περιλαμβάνει τρεις διαδρομές (10χλμ, 5χλμ και 2 χλμ.). Όλοι οι δρομείς θα διασχίσουν μια διαδρομή μέσα στους δρόμους του Πανοράματος και θα τερματίσουν στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο.

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ θα δοθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος “Λάμψη”, στον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου “Αντηρίδα” και στο οικοτροφείο για ενήλικα άτομα χρονίως πάσχοντα από διαταραχές αυτιστικού φάσματος με χαμηλή λειτουργικότητα “Αριάδνη ΙΙ”. Με το σύνθημα “τρέχουμε για καλό σκοπό” ο δήμος ενώνει τις δυνάμεις του με στόχο φέτος να απογειωθούν οι συμμετοχές σε έναν θεσμό υπερτοπικού χαρακτήρα που υπερβαίνει τα στενά διοικητικά όρια του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη καθώς κάθε χρόνο οι δρομείς ξεπερνούν τα 2.500 άτομα όλων των ηλικιών μεταξύ των οποίων ακόμη και μητέρες με καροτσάκια.

Οι 3 διαδρομές

10 χλμ

Ώρα εκκίνησης 10.30

5 χλμ

Ώρα εκκίνησης 11.15

2 χλμ.

Ώρα εκκίνησης 11.30

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά μέχρι και 13/4 στη 1μ.μ. στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ή να προσέλθουν στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος καθημερινά από τις 4μ.μ. ως τις 8μ.μ. και τα Σαββατοκύριακα από τις 11πμ ως τις 8μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο τμήμα Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη στο τηλέφωνο  2310308271

ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ. Επισυνάπτεται ο τελικός σύνδεσμος εγγραφών: https://event.athletopia.com/8th-panorama-charity-fun-run

 

 

 

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο