Τρεις θεατρικές παραστάσεις του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου στο Θεατράκι του Δάσους στο Φίλυρο

Τρεις θεατρικές παραστάσεις του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλύρου που τελούν υπό την αιγίδα του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και της Αντιδημαρχίας  Πολιτισμού και Τουρισμού παρουσιάζονται τις επόμενες ημέρες στο Θεατράκι του Δάσους στο Φίλυρο, με αφορμή τη λήξη των φετινών τμημάτων της Θεατρικής του Ομάδας.

Η πρώτη παράσταση, που  διοργανώνεται από το παιδικό τμήμα, είναι το έργο «Η Ορχήστρα της Χαράς» και ανεβαίνει την Παρασκευή  2 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα.

Η δεύτερη παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου, με πρωταγωνιστές τα μέλη του εφηβικού τμήματος του συλλόγου, που ανεβάζει το έργο της Walt Disney «Οι αγριόγατες».

Η τρίτη παράσταση ανεβαίνει την Παρασκευή 30 Ιουνίου, το Σάββατο 1 Ιουλίου και την Κυριακή 2 Ιουλίου. Εδώ  πρωταγωνιστούν τα μέλη της θεατρικής ομάδας του τμήματος ενηλίκων και το έργο που θα παίξουν είναι «Η Εταιρία Θαυμάτων» του Δημήτρη Ψαθά.

Όλες οι παραστάσεις ξεκινούν στις 7 το απόγευμα και θα πραγματοποιηθούν στο Θεατράκι του Δάσους στο Φίλυρο. H είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο