Βραδιά πολιτισμού στο Πανόραμα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βραδιά πολιτισμού στο Πανόραμα

Mια όμορφη βραδιά Τέχνης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τυχεροί που βρέθηκαν την Τετάρτη το βράδυ, στην Πιναλοθήκη του Πολιτιστικού Κέντρου Πανοράματος για τα εγκαίνια της έκθεσης της δημιουργού Νανάς Winter-Γεωργιάδου.

Η έκθεση ζωγραφικής διοργανώθηκε από το δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και παρουσιάζονται έργα της δημιουργού με λαδομπογιά για την περίοδο 2000-2011.

«Στηρίζουμε την Τέχνη, την ελεύθερη εικαστική έκφραση και κάθε πολιτιστική δημιουργία. Είμαστε δήμος πολιτισμού και έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε περήφανοι που για πρώτη φορά στο χώρο της δημοτικής Πινακοθήκης φιλοξενείται έκθεση ζωγραφικής συμπολίτισσάς μας», σημείωσε στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο οποίος κάλεσε τη Γερμανίδα δημιουργό, να αποτελέσει «πρέσβειρα του πολιτισμού μεταξύ των δύο χωρών».

Από τη μεριά της η κ. Winter-Γεωργιάδου, αφού ευχαρίστησε το δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και προσωπικά το δήμαρχο για την πολύ καλή συνεργασία, αναφέρθηκε στα έργα που παρουσιάζονται στο πλαίσιο αυτής της αναδρομικής έκθεσης.

Να σημειωθεί ότι η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά –εκτός Σαββάτου και Κυριακής- από τις 12 μέχρι τις 3 το μεσημέρι και από τις 6 έως τις 9 το βράδυ.

  
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο