Υγεία

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, Στο Δήμο μας – ιδιαίτερα στις μέρες μας – γίνεται σοβαρή προσπάθεια προσφοράς υπηρεσιών, στον ευαίσθητο τομέα της υγείας. Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της τοπικής μας κοινωνίας, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τοπικές πολιτικές υγείας. Στόχος μας, είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας της ζωής των πολιτών. Μέριμνά μας είναι η παροχή σύγχρονων υπηρεσιών – σε συνεργασία με καταξιωμένους επιστήμονες – στην ενημέρωση, την πρόληψη Νοσημάτων, τον Προσυμπτωματικό Έλεγχο αλλά και την κάλυψη των αναγκών πρωτοβάθμιας περίθαλψης, ειδικότερα για τους ασθενέστερους συμπολίτες μας. Το έργο αυτό αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερη σοβαρότητα και αίσθηση ευθύνης μια και στην οικονομική συγκυρία που διανύουμε, η οικονομική κρίση δημιούργησε μεγαλύτερα κενά στον τομέα της πρόληψης και της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και επομένως η ευθύνη όλων μας είναι μεγάλη.
 
Φιλικά
Ιγνάτιος Kαϊτεζιδης
Δήμαρχος

Στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη βρίσκονται σε εξέλιξη μία σειρά πρωτοποριακών δράσεων και ενεργειών, πάνω σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης των προβλημάτων υγείας.

Με τη δημιουργία σύγχρονων δημοτικών ιατρείων, την εφαρμογή της τηλεϊατρικής, τη θέσπιση της ηλεκτρονικής κάρτας υγείας του δημότη, τον ιατρικό εθελοντισμό, τη λειτουργία των Κ.Ε.Π. Υγείας, του προγράμματος ενημέρωσης και πολλών άλλων, ο δήμος και ο δήμαρχός του Ιγνάτιος Καιτεζίδης πρωταγωνιστούν πανελλαδικά στον πλέον ευαίσθητο τομέα προσφοράς υπηρεσιών στον πολίτη.

Με την ιδιότητα του ιατρού και του Αντιδημάρχου του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, ως υπεύθυνος στα θέματα υγείας και κοινωνικής πολιτικής του δήμου όλα αυτά τα χρόνια, αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά, ικανοποίηση και δικαίωση για τη συμβολή μου στην υλοποίηση των φιλόδοξων αυτών δράσεων.
Σε μία εποχή ιδιαίτερα δύσκολη, σας προσκαλώ, αγαπητοί φίλες και φίλοι συνδημότες μου, να αξιοποιήσετε, για το καλό της υγείας σας, κάθε δυνατότητα που μας παρέχει ο δήμος μας στο τομέα αυτό.
 

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας
Δρ. Ηρακλής Τιτόπουλος
Ιατρός Πνευμονολόγος

 
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο