10ος ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Δήλωση συμμετοχής με την ομάδα του ορφανοτροφείου θηλέων “Μέλισσα”

Αγαπημένοι μας φίλοι,

Η Μέλισσα φέτος, μετά από 2 χρόνια δύσκολα, με χαρά αποφασίζει να οργανώσει ομάδα, προκειμένου να συμμετάσχει στον 10ο  Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022.

Σας καλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, μέχρι την   Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022  που είναι και η επίσημη λήξη των ομαδικών εγγραφών – πληρωμών.  

Πληροφορίες για τον 10ο επετειακό Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – ΖeniΘ μπορείτε να βρείτε στην προκήρυξη της διοργάνωσης.

Η “ΜΈΛΙΣΣΑ” θα λαμβάνει το ποσό των 5 ευρώ για κάθε μία συμμετοχή, για οποιοδήποτε πακέτο εγγραφής έχει επιλέξει ο συμμετέχον εκτός από τα εκπτωτικά (μαθητές, φοιτητές, άνεργοι, σώματα ασφαλείας). Εάν κάποιος συμμετέχον επιθυμεί να στηρίξει την “Μέλισσα” δε μπορεί να κάνει χρήση εκπτωτικού πακέτου.

 

Εάν επιθυμείτε να ενισχύσετε τη ΜΕΛΙΣΣΑ, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή σε εμάς και όχι στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, αλλιώς δε θα μπορέσουμε να εισπράξουμε τα 5 ευρώ ανά συμμετοχή.

 

Η διαδικασία εγγραφής – πληρωμής μπορεί να γίνει είτε με επίσκεψή σας στο Ίδρυμα (Χαρ.Τρικούπη 2, Πανόραμα), είτε με κατάθεση στον λογαριασμό του Ιδρύματος ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6070-040030-484,

ΙBAN: GR63 0171 0700 0060 7004 0030 484.

Ως αιτιολογία πρέπει να σημειώνετε : ¨ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ” όπως επίσης και το ονοματεπώνυμό σας.

Αν θέλετε να καταθέσετε χρήματα για περισσότερα από ένα άτομο κι επιθυμείτε απόδειξη για τον καθένα ξεχωριστά, πρέπει να γίνουν και ξεχωριστές καταθέσεις ανά συμμετοχή.

 

Τέλος,  για τους ανήλικους δρομείς δεν απαιτείται πλέον ξεχωριστή υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα παρά μόνο η συμπλήρωση των στοιχείων τους, όπως φαίνεται στη νέα ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής, στην οποία προβλέπεται η εν λόγω συγκατάθεση.

 

Τέλος, θα βρείτε επισυναπτόμενο αρχείο για να πραγματοποιήσετε τις εγγραφές σας

Το αρχείο θα πρέπει να σταλεί σε εμάς συμπληρωμένο

 

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση.

group_registration_gr

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο