24η Πρεμιέρα για το «Cine Πανόραμα» – Ούτε η βροχή εμπόδισε τους σινεφίλ να χαρούν το «Έγκλημα στο Νείλο»

Επιτυχημένη πρεμιέρα κάτω απ’ τα αστέρια έκανε για 24η χρονιά το δημοτικό σινεμά «Cine ΠΑΝΟΡΑΜΑ» που άνοιξε τις πόρτες του με τη δωρεάν προβολή της ταινίας «Έγκλημα στο Νείλο».

Oι σινεφίλ του δήμου αλλά και της Θεσσαλονίκης έδωσαν και φέτος το παρόν στην εκκίνηση της καλοκαιρινής χρονιάς, που θα προσφέρει ποιοτικό σινεμά σε έναν όμορφο χώρο όπου κυριαρχούν το αγιόκλιμα, το γιασεμί αλλά και το ποπ κορν. Οι σινεφίλ, κάποιες στιγμές υπό βροχήν, παρακολούθησαν μια συναρπαστική ταινία που επανενώνει την ομάδα παραγωγής της παγκόσμιας επιτυχίας του 2017 «Έγκλημα στο Οrient Express», με πρωταγωνιστή τον πέντε φορές προτεινόμενο για Όσκαρ Kenneth Branagh. Μάλιστα οι θεατές, ανάμεσα τους και ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, είχαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της προβολής να απολαύσουν και εντυπωσιακά «εφέ» από τις αστραπές που σχηματίζονταν στον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθεί η ταινία «TOP GUN: MAVERICK» από την Τετάρτη 25 Μαΐου έως και την Τετάρτη 1 Ιουνίου,  με τον Τομ Κρουζ να φορά ξανά τη στολή του πιλότου και τα χαρακτηριστικά γυαλιά ηλίου που τον καθιέρωσαν σε ένα ρόλο σταθμό της καριέρας του.

Μάθε τί παίζει

-στο τηλέφωνο του κινηματογράφου  2310346720

-στο facebook: Σινέ Πανόραμα

-στο instagram: cine.panorama

-στο site του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη

-σε κάθε εφημερίδα και site στο πρόγραμμα των κινηματογράφων

Φέτος υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέσω της πλατφόρμας της  viva.gr και στο  https://www.viva.gr/tickets/cinema/cine-panorama-therinos/

Η είσοδος επιτρέπεται σε όλους χωρίς την επίδειξη πιστοποιητικού.

Να σημειωθεί ότι από την Τετάρτη 15 Ιουνίου ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος της Πυλαίας (Cine ΠΥΛΑΙΑ), που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής, ανοίγει και αυτός τις πύλες του προκειμένου να υποδεχθεί τους εκατοντάδες σινεφίλ που και φέτος θα απολαύσουν τους φιλόξενους χώρους του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Skip to content