ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΔΕ ΧΟΡΤΙΑΤΗ

Σας γνωρίζουμε ότι εντός των επομένων ημερών πρόκειται να ξεκινήσουν επί της επαρχιακής οδού 2 – (οδός Θεσσαλονίκη – Πεύκα – Ασβεστοχωρι – Εξοχή – Χορτιάτη),  οι εργασίες κατασκευής υπόγειων αγωγών αποχέτευσης βαρυτικού και καταθλιπτικού δικτύου, στα πλαίσια του έργου: «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΔΕ ΧΟΡΤΙΑΤΗ.
Οι εργασίες επί της επαρχιακής οδού (Ε.Ο.) 2, θα γίνονται ανα φάση μήκους 500μ περίπου. Οι εργασίες της φάσης 23, σύμφωνα με την 58803/26-4-21 αποφ. ΔΙΠΕΧΩΣ (ΦΕΚ-1886Β’/11-5-21), προγραμματίζεται να ξεκινήσουν την Τετάρτη 30-6-2021, με προβλεπόμενη διάρκεια 20 εργάσιμων ημερών και αφορά το τμήμα της επαρχιακής οδού (Ε.Ο.) 2, από το ρωμαϊκό υδραγωγείο έως την οδό Ειρ.Αδραμερίου  του οικισμού Χορτιάτη.
Όσο θα διαρκούν οι εργασίες της φάσης 23, επί της Ε.Ο. Νο2 στο Χορτιάτη, αποκλείεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στο μήκος της φάσης, εκτός από τα λεωφορεία και τα οχήματα ανάγκης (ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα). Οι οδηγοί από και προς τον οικισμό Χορτιάτη, θα εξυπηρετούνται μέσω παρακάμψεων, (οδοί Σολωμού, Μανώλη Τριανταφυλλίδη, Α’ Πάροδος Αγ.Βασιλείου, Ειρήνης Αδραμερίου) στις οποίες έχουν ήδη τοποθετηθεί πληροφοριακές πινακίδες για την ενημέρωση τους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο