ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ – ΜΙΚΡΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ – Λιλιπούτειοι ζωγράφοι δημιούργησαν τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες που στέλνει ο δήμος μας

Την προσμονή, τον ενθουσιασμό και τη χαρά της ξεχωριστής γιορτής των Χριστουγέννων αποτύπωσαν και φέτος με τα πινέλα, τις μπογιές και τα μολύβια τους μαθητές και μαθήτριες του δήμου μας δίνοντας το δικό τους ξεχωριστό χρώμα στις Άγιες Ημέρες που περιμένουν με λαχτάρα, όλο τον χρόνο, μικροί και μεγάλοι.

Τα πινέλα των μικρών ζωγράφων πήραν… φωτιά και κόντρα στο γκρίζο της πανδημίας που απειλεί και τον φετινό χειμώνα την καθημερινότητά μας, απέδωσαν στο χαρτί με μοναδικό τρόπο μέσα από  την παιδική τους ματιά, το μεγαλείο της πιο χαρούμενη Γιορτής της Χριστιανικής Πίστης.  Αποδεικνύοντας ότι πάντοτε τις παραμονές των Χριστουγέννων το κάθε παιδί, η κάθε ψυχή έχει να προσφέρει κάτι μοναδικό, να δώσει μόνο αγάπη και ένα γλυκό χαμόγελο.

Κατά γενική ομολογία φέτος εκτός από τον μεγάλο αριθμό όσων έλαβαν μέρος, η συμμετοχή ήταν πολύ ποιοτική. Δεκάδες παιδιά από κάθε γωνιά του δήμου που συμμετέχουν στα τμήματα εικαστικών του Πολιτιστικού Κέντρου έλαβαν και φέτος μέρος στην εικαστική δράση για τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες. Είναι μία παράδοση που τηρείται πιστά τα τελευταία χρόνια, ενώ φέτος για μία ακόμη χρονιά τα κορίτσια με τη γόνιμη φαντασία και την τρυφερή ευαισθησία τους, κατάφεραν και πάλι να θριαμβεύσουν. Οι φετινές νικήτριες είναι οι εξής:  Φένια Κοκκίνη (Στ΄ Δημοτικού), Μάγδα Σαχανίδου (Β΄ Γυμνασίου), Έλενα Βασιλειάδου (Δ΄ Δημοτικού), Χρυσή Παντελίδου (Α΄ Γυμνασίου), Κλεοπάτρα Κυριακίδου (Β΄ Γυμνασίου), Κωνσταντίνα Σολτασίδου (Ε΄ Δημοτικού) και  Κατερίνα Ζάχαρη (Ε΄ Δημοτικού).

Οι ζωγραφιές τους συνοδεύουν και φέτος τις ευχές του δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη και του δημοτικού συμβουλίου μας που θα αποσταλούν όπως κάθε χρονιά με τις χριστουγεννιάτικες κάρτες του δήμου.

Θερμά συγχαρητήρια στις νικήτριες και σε όλους τους συμμετέχοντες! Σας ευχαριστούμε για την αισιοδοξία, τα χαρούμενα χρώματα, την έμπνευση  και την παιδική σας φαντασία, αλλά και γιατί μας υπενθυμίσατε ότι η Ζωή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία μέσα από τα αθώα, δικά σας μάτια!

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο