ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26-05-2024 Δ.Κ. ΠΥΛΑΙΑΣ ΚΑΙ Δ.Κ. ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

Διεύθυνση Περιφέρειας
Μακεδονίας-Θράκης
Περιοχή Ανατολικής
Θεσσαλονίκης
Αλ. Παπαναστασίου 63
544 53 Θεσσαλονίκη

Αρ./Ημερ. 23/5/2024

Πληροφορίες:
Σ.ΤΣΙΟΥΛΟΥ
2310-984709
[email protected]

Σας γνωστοποιούμε ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ 26/5/2024 και κατά τις ώρες: 08.00΄ έως 16.00΄  έχει  προγραμματισθεί  Διακοπή  Ρεύματος, λόγω απαραιτήτων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεσθούν.
Οι καταναλωτές που βρίσκονται στη Δ.Κ. ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ.
Συγκεκριμένα οι καταναλωτές που βρίσκονται μεταξύ των οδών : ΕΛΑΙΩΝΩΝ, ΚΕΔΡΩΝ, ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΤΟΣΙΤΣΑ, ΠΕΥΚΩΝ, ΑΡΙΑΔΝΗΣ, ΔΑΣΥΛΙΟΥ κ.α. (ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ, ΕΛΕΠΑΠ, ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΛΑΠΕΛΑΣ κ.α.)
Καθώς και οι καταναλωτές που βρίσκονται στην Δ.Ε. ΠΥΛΑΙΑΣ Συγκεκριμένα οι καταναλωτές που βρίσκονται εκατέρωθεν της οδού ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ από το ύψος της οδού ΧΛΟΗΣ (Γενική Ταχυδρομική) στον ΟΙΚΙΣΜΟ ΚΥΨΕΛΗ έως την ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΜΠΑΖΗ με ΕΡΑΤΟΥΣ.
Ενδεικτικά κάθετες οδοί : ΝΑΥΣΙΚΑΣ, ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ κ.α.
Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα Ηλεκτρισμού, θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.
Επίσης θα πρέπει να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών.
Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν, μετά την αποκατάσταση εάν περιστρέφονται όπως πριν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο