Δημοσιοποίηση πρότασης τροποποίησης ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. Γ130 &Γ131 της Δ.Ε. Πυλαίας για γνώση και υποβολή τυχόν αντιρρήσεων

Ανακοινώνεται ότι από την Πέμπτη 2/12/2021 έως και την Πέμπτη 16/12/2021 θα βρίσκεται αναρτημένη στην είσοδο του κτιρίου της Διεύθυνσης Δόμησης & Πολ/κού Σχ/σμού, Κ. Παλαιολόγου 1 55535, Πυλαία η εγκριθείσα από το ΣΥΠΟΘΑ πρόταση τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου σε τμήμα «Χώρου Δημοτικού Σχολείου» στη συμβολή της οδού Κύπρου και του αδιάνοικτου πεζόδρομου Κορομηλά στα Ο.Τ. Γ130 &Γ131 της Δ.Ε. Πυλαίας.”
Επίσης, με σχετική ανακοίνωση, η πρόταση θα βρίσκεται αναρτημένη και στην ιστοσελίδα του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη :
Δίδονται πληροφορίες, λόγω της πανδημίας του Covit-19 κατά προτίμηση κατόπιν ραντεβού.
Για ραντεβού μπορείτε να απευθύνεστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν γνώση και να υποβάλουν τις τυχόν αντιρρήσεις τους στη Διεύθυνση Δόμησης & Πολ/κού Σχ/σμού του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, (Κ. Παλαιολόγου 1 55535 Πυλαία), εντός της παραπάνω προθεσμίας, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Οι τυχόν αντιρρήσεις μπορούν να σταλούν και ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση[email protected] και πρέπει να συνοδεύονται από την υπογεγραμμένη δήλωση του ενιστάμενου περί της επεξεργασίας των ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ κατά το άρθρο 13 του Γενικού Κανονισμού 679/2016 ΕΕ (που συνοδεύει τα Έντυπα όλων των Αιτήσεων της Διεύθυνσης Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη – Σχετική η ενημέρωση στην ιστοσελίδα του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη: https://mycityservices.pilea-hortiatis.gr/)

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Skip to content