Δημοτική Κινηματογραφική Λέσχη Ασβεστοχωρίου

Φίλες και φίλοι,

Με ενθουσιασμό, χαρά και περηφάνια σας καλωσορίζουμε και φέτος στο Ασβεστοχώρι, στις ξεχωριστές βραδιές ποιοτικού σινεμά που διοργανώσαμε για Σας.

Σας υποδεχόμαστε στη σύγχρονη και φιλόξενη αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού Ασβεστοχωρίου και σας προσκαλούμε και φέτος μέσα από τις προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης του δήμου μας  σε ένα μαγευτικό κινηματογραφικό ταξίδι με τις πιο σημαντικές δημιουργίες της 7ης Τέχνης των τελευταίων χρόνων.

Λατρεμένος θεσμός που κατέκτησε τις καρδιές μας, η Δημοτική Κινηματογραφική μας Λέσχη με τη φιλότιμη συνδρομή και υποστήριξη των κατά τόπους σινεφίλ συνεχίζει και φέτος από τον Νοέμβριο με επιλεγμένα αριστουργήματα και ταινίες-σταθμούς του διεθνούς σινεμά.

Φέτος με ακόμη πλουσιότερο πρόγραμμα και πολλές εκπλήξεις, η Δημοτική Κινηματογραφική Λέσχη θα μας ταξιδεύει τις Δευτέρες στις 8.00 το βράδυ, όλο τον Χειμώνα μέχρι και την Άνοιξη όπως πάντα ΔΩΡΕΑΝ στην έβδομη τέχνη όλου του κόσμου.

Με ξεχωριστές ταινίες που διακρίθηκαν στα διεθνή φεστιβάλ και στις κινηματογραφικές αίθουσες, με μοναδικές ερμηνείες διάσημων ηθοποιών και με υπερσύγχρονα μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την παραγωγή της εικόνας και του ήχου που κάνουν την κινηματογραφική απόλαυση ακόμη πιο ποιοτική.

Και αυτόν τον χειμώνα θα είμαστε όλοι εκεί! Μέσα από τη μεγάλη οθόνη του δήμου μας, να απολαύσουμε όμορφες βραδιές πολιτισμού ταξιδεύοντας στα σενάρια των ονείρων μας.

Φιλικά
Ignatios Kaitezidis
Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο