e-Κallikratis 15195

«e-Kallikratis 15195»: Τώρα καθαριότητα και ηλεκτρονικά!

Ένα νέο σύγχρονο εργαλείο διατίθεται στην υπηρεσία των πολιτών του δήμου μας. Έτσι ώστε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η καθημερινή τους εξυπηρέτηση.

Ο λόγος για την “e-Kallikratis 15195”, μια πολύτιμη «Εφαρμογή Εξυπηρέτησης Αιτημάτων Πολιτών»  για κινητές συσκευές, με την οποία  ο κάθε πολίτης μπορεί με πολύ απλές κινήσεις να καταγράψει το αίτημά του, να τραβήξει μια φωτογραφία που να το αφορά, να το αποστείλει ηλεκτρονικά στο δήμο και στη συνέχεια να παρακολουθήσει την εξέλιξή του. Όλα αυτά χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό του τηλέφωνο ή την ταμπλέτα του!

Η εφαρμογή υποστηρίζεται από όλους τους τύπους των κινητών τηλεφώνων και ταμπλετών (Android, iphone, ipad κλπ.), ενώ το συγκεκριμένο λογισμικό αξιοποιεί όλες τις σύγχρονες δυνατότητες των φορητών συσκευών, όπως λήψη και αποστολή φωτογραφίας, δυνατότητα γεωγραφικού προσδιορισμού του πολίτη μέσω GPS και την δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας μέσω Wi-Fi.

Την εφαρμογή μπορούν να ‘κατεβάσουν’ οι πολίτες μέσω των επίσημων ιστοσελίδων Google Play και Apple Store, με χρήση μιας από τις παρακάτω λέξεις κλειδιά: e-Kallikratis, 15195, dimos, Pilea, Hortiatis, Panorama.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο