Έγινε η πρεμιέρα του θερινού κινηματογράφου

Με την απολαυστική ελληνική κωμωδία «Ζητείται ψεύτης» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Ιουνίου, με ελεύθερη είσοδο, η πρεμιέρα του θερινού δημοτικού κινηματογράφου του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη CINE PANORAMA, που άνοιξε τις πύλες του καλώντας του λάτρεις της έβδομης τέχνης και του καλοκαιρινού σινεμά σε μια κινηματογραφική σεζόν με βραδιές γεμάτες εξαιρετικές ταινίες.

 Έγινε η πρεμιέρα του θερινού κινηματογράφου

Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από πλήθος κόσμου που απόλαυσε ένα πολύ ποιοτικό remake της ομώνυμης ταινίας του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου και του Γιάννη Δαλιανίδη, σε σκηνοθεσία Ιεροκλή Μιχαηλίδη και με τις εξαιρετικές ερμηνείες πολλών ταλαντούχων ελλήνων ηθοποιών.

Ο Δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης δήλωσε σχετικά «Το CINE PANORAMA είναι σημείο καλοκαιρινής συνάντησης των φίλων του κινηματογράφου. Είναι πολιτισμός, ψυχαγωγία και τέχνη και ο κόσμος το αγαπά και το στηρίζει από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του. Μέχρι να βρεθούμε με την παρέα μας σε κάποια από τις προβολές του, εύχομαι σε όλους τους θαμώνες του δημοτικού μας σινεμά να απολαύσουν ένα ξεχωριστό κινηματογραφικά καλοκαίρι»

Το πλήρες πρόγραμμα προβολών του θερινού δημοτικού κινηματογράφου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pilea-hortiatis.gr και στο τηλέφωνο 346720.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο