Εκδήλωση για τις αλησμόνητες πατρίδες στην Πυλαία

Εκδήλωση αφιερωμένη στις χαμένες πατρίδες διοργανώνει στην Πυλαία η Διαχειριστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίας Γλυκερίας με την υποστήριξη του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος.

Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, παραμένοντας αρωγός στις εκδηλώσεις που αφορούν στην παράδοση και στηρίζοντας το έργο των Ιερών Ναών που βρίσκονται στην επικράτειά του, συμμετέχει ενεργά το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Γλυκερίας στα Κωνσταντινοπολίτικα, εκδήλωση για τις αλησμόνητες πατρίδες.

Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση δρώμενου υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Νίκου Καπέλιου και με τίτλο «Εδώ βρήκα την πατρίδα μου», ενώ για το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα της βραδιάς θα φροντίσουν το Χορευτικό τμήμα Πυλαίας της ΚΕΠΑΠ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πυλαίας «Η Καπουτζήδα», το Χορευτικό του Συνδέσμου Κατοίκων Συνοικισμού Κωνσταντινοπολιτών Πυλαίας και ο Σύλλογος Θρακιωτών Τριγώνου Θεσσαλονίκης. Επίσης η ηθοποιός Άννα Κυριακίδου θα ερμηνεύσει αποσπάσματα από το βιβλίο του Γιάννη Σκαραγκά «Η Κυρά της Ρω», με. χοροδιδάσκαλο την Πασχαλιά Καλουπτσή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο