Εθελοντισμός – Δημοτική Βιβιοθήκη, Εκδήλωση “Μάνα Μητέρα Μαμά”

“Μάνα, Μητέρα, Μαμά” μια επιτυχημένη εκδήλωση που έλαβε χώρα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πανοράματος τη Δευτέρα 12 Μαϊου στις 7 το απόγευμα.
Ο τελευταίος στίχος του ποιήματος “έτσι έγινα εγώ” της Έφης Νούσκα από τη συλλογή της “Το ταξίδι του ονείρου” έδωσε τη σκυτάλη στην κυρία  Δόμνα Λειβαδοπούλου να χαιρετήσει τους παρευρισκόμενους και να καλωσορίσει τον Δήμαρχο κύριο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, που μας τίμησε με την παρουσία του.
Στη συνέχεια η κυρία Λειβαδοπούλου δώρισε στην κυρία Νατάσσα Χαρίτου, πολύτεκνη μητέρα, ένα όμορφο Λέυκωμα τονίζοντας το δύσκολο και ταυτόχρονα τόσο όμορφο έργο της κάθε μητέρας και ακολούθησε η απαγγελία του ποιήματος “η μάνα” της ποιήτριας  Καίτης  Μπομπόρτση από τη Ζωή Παπαδημητρίου.
Η συντονίστρια της Λέσχης του Σ.Α.Α.Κ  κυρία  Μαρία Ψωμά, μαζί με έξι ακόμη μέλη της λέσχης, βοήθησαν τους συμμετέχοντες, μέσα από κείμενα της νεοελληνικής και σύγχρονης λογοτεχνίας, να προσεγγίσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον εορτασμό της Μητέρας.
Η εκδήλωση έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, με ανάγνωση του ποιήματος της κυρίας Άννας  Κασάπη  “Μάνα Αφέσου”.
Οι κυρίες  που συμμετείχαν στην εκδήλωση φεύγοντας έλαβαν και από ένα όμορφο γλαστράκι, δώρο της κυρίας  Δόμνας Λειβαδοπούλου προς τιμή της γιορτής της μητέρας.

 

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Skip to content