Η Κ.Ε.Π.Α.Π χαρίζει ένα ταξίδι έμπνευσης και αναζήτησης πάνω στους βασικούς πυλώνες που δίνουν ποιότητα στη ζωή μας

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Κ.Ε.Π.Α.Π.) ξεκινά, όπως και κάθε χρόνο, ένα ταξίδι έμπνευσης και αναζήτησης πάνω στους βασικούς πυλώνες που δίνουν ποιότητα στη ζωή μας: τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και το περιβάλλον.

Έχοντας στα «πανιά» της τη διαχρονική της προσφορά και το ποιοτικό της έργο, βγήκε στον «αέρα» η νέα ηλεκτρονική σελίδα της Κ.Ε.Π.Α.Π. του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Η Κ.Ε.Π.Α.Π. εκπέμπει πλέον διαδικτυακά:  www.kepap.eu  Εδώ μπορείτε να πληροφορείστε για τα προγράμματα, τα τμήματα, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις της.

Η Κ.Ε.Π.Α.Π. περιλαμβάνει:    

  • το Δημοτικό Ωδείο και τις Χορωδίες (https://www.odio-pilaia hortiati.com/email:[email protected])
  • τις Φιλαρμονικές ορχήστρες
  • τα Πολιτιστικά Τμήματα (παραδοσιακοί χοροί,  ζωγραφική, αγιογραφία, θεατρικό παιχνίδι, κεραμική, κατασκευή κοσμημάτων, κ.α.)
  • τα Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού (pilates, TRX, περιπατητικές διαδρομές, κ.α.)
  • το Δημοτικό Κολυμβητήριο (προγράμματα ατομικής και ομαδικής κολύμβησης, water polo, κ.α.)
  • τους Κινηματογράφους και τις Κινηματογραφικές Λέσχες του Δήμου μας                                                        και καλεί όλους σε ένα ραντεβού δημιουργικότητας για έναν καλύτερο κόσμο.

Πάνω από όλα όμως η Κ.Ε.Π.Α.Π. είναι οι άνθρωποί της… όλοι μαζί, μαθητές, καθηγητές, καλλιτέχνες, μουσικοί, διοίκηση και εργαζόμενοι  σε ένα διαρκή αγώνα για μια καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή.

Σας περιμένουμε με χαρά!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Skip to content