Ι. ΚΑΪΤΕΖΙΔΗΣ: «Καλή σχολική χρονιά! Τα παιδιά μας αξίζουν τα καλύτερα» – Ξεκίνησαν δίχως προβλήματα τα σχολεία του δήμου

ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ που επέστρεψαν στα θρανία βρέθηκε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ignatios Kaitezidis, που έδωσε το παρών στην εκκίνηση της φετινής σχολικής χρονιάς, ενώ συνομίλησε με εκπαιδευτικούς και γονείς.

Η χρονιά ξεκίνησε με το δεξί και χωρίς προβλήματα για τις σχολικές μονάδες στον δήμο μας. Όλες οι εργολαβίες συντηρήσεων των σχολείων έγιναν στην ώρα τους, το ίδιο και οι εργασίες και οι επισκευές σε αυλές και σκεπές σχολείων που υλοποιήθηκαν από τεχνικούς και εργάτες του δήμου. Οι καθαρίστριες ήταν στις θέσεις τους, ενώ ο δήμος είναι σε ετοιμότητα ώστε να καλύψει άμεσα τις όποιες ανάγκες μεμονωμένα θα παρουσιαστούν.

Ο δήμαρχος άκουσε το πρώτο κουδούνι σε σχολικές μονάδες του δήμου, ενώ αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι της διοίκησης του δήμου παραβρέθηκαν στους αγιασμούς των σχολείων σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Μια σχολική χρονιά που βρήκε τα σχολεία του δήμου πανέτοιμα, ασφαλή και καθαρά, με τον δήμο να ολοκληρώνει έγκαιρα την  καθαριότητα και των 65 σχολικών μονάδων του, όπως και την απολύμανσή τους.

ΣΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Χαίρομαι που και φέτος τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών είναι πλατιά. Όλα τα σχολεία του δήμου υποδέχονται καθαρά και ασφαλή τους μαθητές και τις μαθήτριες. Ο Δήμος μας πάντα βρίσκεται στο πλευρό των σχολείων με στόχο τη διαρκή και αγαστή συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα ώστε να επιλύονται προβλήματα αλλά και να προωθούνται σημαντικά θέματα. Όπως πάντα με ενότητα και πνεύμα συνεργασίας εύχομαι να υλοποιηθούν όλοι οι στόχοι της παιδαγωγικής διαδικασίας, γιατί η Παιδεία είναι η κινητήρια δύναμη για την πρόοδο της κοινωνίας μας. Εύχομαι από καρδιάς, καλή, δημιουργική, ασφαλή και επιτυχή σχολική χρονιά, όπου όλοι σας θα εργασθείτε και θα προσπαθήσετε με ζήλο στο δρόμο της παιδείας και της καλλιέργειας, που οδηγεί στη γνώση και την αριστεία. Να έχετε όλοι σας μια καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά».

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο