Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Στα καλά του καθισμένου» ανεβαίνει στην Πυλαία την Τρίτη 19/9 Ευαισθητοποίηση και Ενσυναίσθηση για τα άτομα με αναπηρία

ΜΕ ΣΤΟΧΟ την ευαισθητοποίηση του κοινού και κυρίως της νέας γενιάς για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρικά αμαξίδια ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Ανατολή Κωνσταντινίδου, με πρωτοβουλία της εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου Άρτεμις Αγαθοκλέους ανεβάζουν τη θεατρική  παράσταση «Στα καλά του καθισμένου».

ΤΟ ΕΡΓΟ παρουσιάζεται την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 9 μ.μ. στο Θερινό Αμφιθέατρο του Πέτρινου Πολιτιστικού Κέντρου Πυλαίας και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Δημήτρης Αντωνίου, που είναι και ο σκηνοθέτης και ο Μιχάλης Σαρόπουλος.

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ της παράστασης είναι σαφή και στοχεύουν στην ενημέρωση και πληροφόρηση γύρω από την κινητική αναπηρία και τους χρήστες αμαξιδίων, την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα άτομα σε αναπηρικά αμαξίδια. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να μάθουν όλοι, μικροί και μεγάλοι, να σέβονται τους χώρους στάθμευσης ΑμεΑ, τις ράμπες ΑμεΑ και γενικότερα τα ίσα δικαιώματα των συνανθρώπων μας, ενώ πραγματεύεται και άλλα σημαντικά θέματα, όπως η οδική ασφάλεια και τα τροχαία ατυχήματα. Αξίζει να την παρακολουθήσουμε και να διδαχθούμε όλοι μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο