Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: «Καμαρώνουμε ύστερα από δύο χρόνια τη νέα γενιά της πατρίδας μας. Το χρέος μας είναι να δικαιώσουμε τον αγώνα και τις θυσίες των αγωνιστών προγόνων μας» – Παρελάσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες

Με εκδηλώσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου θα εορταστεί στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη η επέτειος της 25ης Μαρτίου. Ύστερα από δύο χρόνια χωρίς παρελάσεις θα καμαρώσουμε ξανά τα παιδιά μας να κρατούν την ελληνική σημαία και θα γιορτάσουμε συλλογικά το πνεύμα του Αγώνα του 1821.
Οι εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν την επίσημη δοξολογία, την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας, τις καταθέσεις στεφάνων και τις μαθητικές παρελάσεις θα ξεκινήσουν στις 10:30 στο Πανόραμα, στις 11 το πρωί στον Χορτιάτη, το Ασβεστοχώρι, το Φίλυρο και την Εξοχή, ενώ στην Πυλαία η εκκίνηση θα δοθεί στις 11.45 π.μ. Με τη διοίκηση του δήμου να δίνει  το «παρών» παντού, καθώς σε όλες τις παρελάσεις θα παραβρίσκονται ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και εκπρόσωποι του δήμου.

«Στη φετινή επέτειο τιμούμε τα ιστορικά πρόσωπα και τον αγώνα τους, τιμούμε τα γεγονότα. Τιμούμε την εθνική επέτειο που οδήγησε στην απελευθέρωση της πατρίδας μας από τον τουρκικό ζυγό. Φέτος περισσότερο από ποτέ θα καμαρώσουμε ξανά τη νέα γενιά της πατρίδας μας να παρελαύνει και θα χαρούμε ξανά ύστερα από δύο χρόνια πανδημίας τη γαλανόλευκη να κυματίζει. Φέτος η σκέψη μας είναι στραμμένη και στον ουκρανικό λαό που δοκιμάζεται έντονα. Μαζί με τη νεολαία μας στέλνουμε ένα ισχυρό μήνυμα: ποτέ ξανά πόλεμος», σημειώνει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Skip to content