Ημερίδα πυροπροστασίας και Πρώτων Βοηθειών στο Πανόραμα από τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη σε συνεργασία με την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ

«Για να είμαστε εκεί όταν χρειαστεί!». Αυτός είναι ο τίτλος της εσπερίδας πυροπροστασίας και Πρώτων Βοηθειών που διοργανώνεται από τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη τη Δευτέρα 8 Μαΐου στις 7μ.μ. στο αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» του δημαρχείου Πανοράματος.

Η ημερίδα γίνεται σε συνεργασία  με τη Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ και με πρωτοβουλία της Πυροσβέστη Εύης Τουτζάρη και έχει στόχο την ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα πυροπροστασίας και Πρώτων Βοηθειών αλλά και στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Στην εκδήλωση ομιλητές θα είναι από τη μεριά της Πυροσβεστικής ο αντιπύραρχος Αντώνιος Αζάς, ο οποίος θα μιλήσει για τις δασικές πυρκαγιές και πως αυτές αντιμετωπίζονται και ο πυρονόμος Ευάγγελος Τζαβάρας ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα που αφορά στις αστικές πυρκαγιές. Ακόμη στην εσπερίδα οι διασώστες του ΕΚΑΒ Γεώργιος Μιρτσιώτης και Ευάγγελος Μαντζικόπουλος θα δώσουν τις βασικές και κατευθυντήριες οδηγίες για το θέμα «Πρώτες Βοήθειες σε επείγουσες καταστάσεις».

Γιατί η ενημέρωση και η γνώση σώζει ζωές!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Skip to content