Νέα ΨΗΦΙΑΚΗ υπηρεσία Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη: ONLINE για ΟΛΟΥΣ η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ και ΚΡΑΤΗΣΗ βιβλίων από τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ όσον αφορά στην  ψηφιοποίηση υπηρεσιών και αρχείων αναδεικνύεται καθημερινά  ο Δήμος  Πυλαίας Χορτιάτη καθώς  βρίσκεται στη λίστα με τους  κορυφαίους Δήμους στην Ελλάδα που παρέχουν τις περισσότερες υψηλού επιπέδου ψηφιακές υπηρεσίες στους δημότες τους.

Διευρύνοντας ολοένα και περισσότερο τις υπηρεσίες του στην ηλεκτρονική του επικοινωνία με τους πολίτες ο Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη προσφέρει στους δημότες του τη δυνατότητα αναζήτησης και ηλεκτρονικής κράτησης ενός τίτλου βιβλίου από τις δύο Δημοτικές Βιβλιοθήκες Πανοράματος και Πυλαίας.

«ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ, όπου οι αλλαγές και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και καταιγιστικές σε όλα τα επίπεδα η Γνώση δεν είναι απλώς ένα πολύτιμο δώρο, αλλά ο καθοριστικός δρόμος για να προσαρμοστούμε στο Αύριο. Για τον λόγο αυτό ο Δήμος μας βρίσκεται πάντα και θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, προσφέροντας online τη δυνατότητα στους δημότες μας, αλλά και σε όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να ενημερώνονται για θέματα που τους ενδιαφέρουν μέσα  από τους δεκάδες χιλιάδες τόμους που διαθέτουν οι δημοτικές μας βιβλιοθήκες στο Πανόραμα και στην Πυλαία. Με ένα απλό «κλικ» μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν, να μάθουν σε ποια βιβλιοθήκη είναι καταχωρημένο αυτό που αναζητούν και να κάνουν online κράτηση του τίτλου που επιθυμούν», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης. 

Πιο συγκεκριμένα με τη νέα υπηρεσία στον ενδιαφερόμενο πολίτη παρέχονται οι παρακάτω δυνατότητες:

  • Αναζήτηση μέσα από 14.000 τίτλους βιβλίων
  • Δυνατότητα κράτησης Τίτλου Βιβλίου on-line και για 24 ώρες
  • Απευθείας ενημέρωση σε ποια δημοτική βιβλιοθήκη βρίσκεται το βιβλίο που τον ενδιαφέρει.

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο