Παράσταση κουκλοθέατρου στο Πέτρινο της Πυλαίας το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου – «Τα Χριστούγεννα του κυρίου Σκρουτζ»

Ελάτε για να ζήσουμε όλοι μαζί το θαύμα. Σε μια παράσταση κουκλοθέατρου της Χριστίνας Μπήτιου  που διοργανώνει την προπαραμονή των Χριστουγέννων η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Τουρισμού του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη στο Πέτρινο Πολιτικό Κέντρο της Πυλαίας.

Να δούμε μαζί τον φιλάργυρο κύριο Σκρουτζ, που ως παιδιά αγαπήσαμε όλοι μας, να αλλάζει ζωή και από φιλάργυρος να αρχίζει να βλέπει τους ανθρώπους με άλλο μάτι. Και να πιστεύει ότι τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της Αγάπης και όχι της απάτης, όπως πίστευε μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο της Πυλαίας, στις 6 το απόγευμα και η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Δύο λόγια για το Κουκλοθέατρο της Χριστίνα Μπήτιου

Το κουκλοθέατρο της Χριστίνας Μπήτιου είναι μια ιστορία οικογενειακή. Ξεκίνησε από τη μητέρα της Λεμονιά το 2000, η οποία και εισήγαγε τη Χριστίνα στην τέχνη της κατασκευής κούκλας. Η Χριστίνα, χορεύτρια και χορογράφος, βρήκε στις κούκλες την τέχνη της εμψύχωσης. Το κουκλοθέατρο της Χριστίνας Μπήτιου είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δρα στη Βόρεια Ελλάδα με παραστάσεις από την Κέρκυρα έως τα ακριτικά χωριά του Έβρου. Όλες οι παραστάσεις αποτελούνται από χειροποίητες κούκλες και χειροποίητα σκηνικά που κατασκευάζονται στο εργαστήριό της στη Θεσσαλονίκη, ενώ το ρεπερτόριο  αποτελείται από κλασσικά έργα διασκευασμένα για την κάθε ηλικία κοινού.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο