Προμήθεια Εξοπλισμού Ασύρματου Δικτύου για τη Δημ. Κοινότητα Πυλαίας και τη Δημ. Κοινότητα Πανοράματος ενδ. προϋπολογισμού 13.300,00€

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

“Εξοπλισμού Ασύρματου Δικτύου για τη Δημοτική Κοινότητα Πυλαίας και τη Δημοτική Κοινότητα Πανοράματος” ενδεικτικού προϋπολογισμού 13.300,00 €»

Ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη ανακοινώνει ότι ο Δήμος προτίθεται να προβεί στην απευθείας ανάθεση της «Προμήθειας Εξοπλισμού Ασύρματου Δικτύου για τη Δημοτική Κοινότητα Πυλαίας και τη Δημοτική Κοινότητα Πανοράματος», προϋπολογισμού 13.300,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ ).Κατόπιν τούτου, καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Τμήμα Προμηθειών-Αποθήκης του Δήμου (Δημαρχείο Πυλαίας-Χορτιάτη, Απ. Σαμανίδη 21, Πανόραμα ΤΚ 55236), μέχρι την 11 Νοεμβρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 π.μ. Οι προσφορές θα υποβάλλονται στο Τμήμα πρωτοκολλημένες.Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναγράφουν στην προσφορά τους ότι αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα όλους τους όρους της ΤΠΕ 9/13 μελέτης της Δ/νσης Προγρ/σμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής, Τμήμα Τεχν. Πληροφορικής και Επικοινωνιών και ότι η προσφορά τους είναι σύμφωνη με τις τεχνικές προδιαγραφές.

Λοιπές πληροφορίες για τον τρόπο σύνταξης των προσφορών και αντίγραφα της ΤΠΕ 9/13 μελέτης (τεχνική περιγραφή-τεχνικές προδιαγραφές) παρέχονται στην ιστοσελίδα του Δήμου www.pilea-hortiatis.gr, καθώς και από το Τμήμα Προμηθειών-Αποθήκης κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Αρμόδια υπάλληλος: Αικ.Τριανταφυλλίδου τηλ.: 2313301046, fax: 2310332361.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ
ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΚΑΪΤΕΖΙΔΗΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο