Πρόθεση Δημοπράτησης της μελέτης «ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ–ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ–ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΙΣ Π.Ε.11 ΚΑΙ Π.Ε.12 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ Π.Ε.1 & Π.Ε.2 ΤΗΣ Δ.Ε. ΠΥΛΑΙΑΣ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ»

Έχοντας υπόψη τα οριζόμενα στην παρ. 10 του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ 147Α΄), ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη γνωστοποιεί την πρόθεσή του να προκηρύξει ανοικτό  διαγωνισμό για την εκπόνηση της μελέτης «ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ–ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ–ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΙΣ Π.Ε.11 ΚΑΙ Π.Ε.12 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ Π.Ε.1 & Π.Ε.2 ΤΗΣ Δ.Ε. ΠΥΛΑΙΑΣ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ» προϋπολογισμού 1.050.993,56 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) για τις παρακάτω κατηγορίες :
μελέτη κατηγορίας (16) Τοπογραφικές , μελέτη κατηγορίας (02) Πολεοδομικές , μελέτη κατηγορίας (20) Γεωλογικές.
Πρόκειται για την εκπόνηση μελετών Κτηματογράφησης – Πολεοδόμησης και Πράξης Εφαρμογής που θα διαμορφώσουν μια πρόταση βιώσιμης πολεοδομικής οργάνωσης στην περιοχή που θα ενταχθεί στο σχέδιο πόλης της ΔΕ Πυλαίας και θα αποτελέσει το εργαλείο που θα επιτρέψει την ορθολογική και οργανωμένη δόμηση της περιοχής, ως λειτουργικής οικιστικής συνέχειας των ήδη πολεοδομημένων τμημάτων.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο