Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές για τον δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, παραδοσιακά τραγούδια και ευχές δέχτηκε και μοίρασε λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτης Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Τα κάλαντα και οι ευχές ξεκίνησαν από την Τετάρτη, καθώς παιδιά από το τμήμα παραδοσιακών χορών του Ερασιτέχνη Άρη ήρθαν στο δημαρχείο Πανοράματος, τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια και ευχήθηκαν τα «χρόνια πολλά» στον δήμαρχο. Τη σκυτάλη πήραν σήμερα τα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής,  που ζέσταναν ακόμη περισσότερο την ηλιόλουστη ατμόσφαιρα του δημαρχείου, ενώ στη συνέχεια τα κάλαντα τραγούδησαν τα μέλη του   ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Φιλαράκια», που συγκίνησαν τους παρευρισκομένους και καταχειροκροτήθηκαν.

«Μια καινούργια χρονιά είναι μπροστά μας. Όλοι ελπίζουμε ότι τα δύσκολα είναι πίσω μας και ότι τα πιο αισιόδοξα έρχονται. Ας χαρούμε τα χαμόγελα των ανθρώπων και κυρίως των παιδιών μας που πλέον δίχως μάσκες ατενίζουν με αισιοδοξία το 2023.  Εύχομαι υγεία, χαρά και προκοπή σε όλους και ο καινούριος χρόνος να είναι γεμάτος ελπίδα, αισιόδοξες στιγμές, αλληλεγγύη και ανθρωπιά», σημείωσε ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο οποίος πρόσφερε στους νεαρούς επισκέπτες του δημαρχείου κεράσματα και το «γούρι» για την καλοτυχία της Νέας Χρονιάς.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο