Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες για τον χιονιά!- Ανοιχτά τα δημαρχεία 24 ώρες/24ωρο από το Σάββατο 25/11 το απόγευμα – Η κακοκαιρία «Alexis» έρχεται, ο δήμος Πυλαίας- Χορτιάτη είναι έτοιμος – Έγκαιρη προειδοποίηση με SMS στα κινητά των δημοτών

Σε κατάσταση επιφυλακής έχει τεθεί ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη εν αναμονή της εισβολής της κακοκαιρίας «Alexis» που σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, έρχεται με άγριες διαθέσεις.

Όλες οι υπηρεσίες του δήμου υπό τις οδηγίες του δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη και των αρμόδιων αντιδημάρχων τίθενται σε επιφυλακή, από το Σάββατο το απόγευμα με σκοπό την αντιμετώπιση των κινδύνων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και ιδιαίτερα αυτές των περιοχών του πρώην δήμου Χορτιάτη, δηλαδή στο Ασβεστοχώρι, Χορτιάτη, Φίλυρο και Εξοχή.

Παράλληλα, με SMS στα κινητά των πολιτών ο δήμος προειδοποιεί τους δημότες και τους ενημερώνει με χρηστικές πληροφορίες και χρήσιμα τηλέφωνα για τις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Τα τηλεφωνικά κέντρα του Δήμου που από το Σάββατο 25/11 στις 8μ.μ. τίθενται σε 24ωρη βάση είναι:

  • Στο Δημαρχείο Πανοράματος το 15195 και το 2313301000.
    Στο κοινοτικό κατάστημα Χορτιάτη το 2310 349508
  • Στο πρώην δημαρχείο Ασβεστοχωρίου το 2313 302000
  • Τα κοινοτικά καταστήματα Φιλύρου 2310 677000 και Εξοχής 2310 357186.

Ήδη με ευθύνη της αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης της Δημοτικής Ενότητας Χορτιάτη Παρασκευής Λιόλιου συσκευάστηκαν και διανεμηθήκαν σε καίριες θέσεις πάνω από 500 σακουλάκια αλάτι για την αντιμετώπιση του παγετού.

«Οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τη μεταβολή των συνθηκών και αναμένονται σύμφωνα με την ΕΜΥ χιονοπτώσεις και έκτακτα καιρικά φαινόμενα. Απευθύνω έκκληση στους δημότες να μην παρεμποδίζουν την κίνηση των εκχιονιστικών είτε με άσκοπες μετακινήσεις είτε με παράνομη στάθμευση των οχημάτων τους. Περιμένουμε την κακοκαιρία «Alexis», βρισκόμαστε σε πλήρη ετοιμότητα», δήλωσε ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Skip to content