ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ τα rapid tests. ΣΕ ΠΕΖΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη: Δευτέρα 26/07 & Τρίτη 27/07 στην Πυλαία, Τετάρτη 28/7 στο Φίλυρο, Πέμπτη 29/07 στο Πανόραμα, Παρασκευή 30/07 στο Ασβεστοχώρι. Δωρεάν και με ασφάλεια!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ τα rapid tests ΣΕ ΠΕΖΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη: Δευτέρα 26/07 & Τρίτη 27/07 στην Πυλαία Τετάρτη 28/7 στο Φίλυρο Πέμπτη 29/07 στο Πανόραμα Παρασκευή 30/07 στο Ασβεστοχώρι Δωρεάν και με ασφάλεια!
Με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας για την ασφάλεια του κοινού και υπό τις οδηγίες του αρμόδιου υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, συνεχίζονται οι δωρεάν έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού που απευθύνονται προς όλους τους πολίτες και διοργανώνονται από τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.
Η πρωτοβουλία του δήμου γίνεται στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για την ανάσχεση της πανδημίας και αφορά σε ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests). Προηγήθηκαν ήδη 106 έλεγχοι σε Πυλαία, Χορτιάτη, Φίλυρο, Ασβεστοχώρι – Εξοχή και Πανόραμα, όπου προσήλθαν και εξετάσθηκαν μέχρι στιγμής περισσότεροι από 27.000 συμπολίτες μας.
Να σημειωθεί ότι τα rapid tests θα πραγματοποιηθούν σε πεζή ανοιχτή δειγματοληψία. 
Συγκεκριμένα τα rapid tests θα πραγματοποιηθούν:

  • Δευτέρα 26 Ιουλίου & Τρίτη 27 Ιουλίου στην Πυλαία, έμπροσθεν Α’ ΚΑΠΗ Πυλαίας, επί της οδού Πολυτεχνείου 11, έναντι αστυνομικού τμήματος
  • Τετάρτη 28 Ιουλίου στο Φίλυρο, έμπροσθεν κοινοτικού καταστήματος Φιλύρου
  • Πέμπτη 29 Ιουλίου στο Πανόραμα, έμπροσθεν ΚΑΠΗ Πανοράματος
  • Παρασκευή 30 Ιουλίου στο Ασβεστοχώρι, έμπροσθεν ΚΑΠΗ Ασβεστοχωρίου, Μακεδονομάχων 26

Οι έλεγχοι θα γίνονται από τις 09.30 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι και όπως προαναφέρθηκε σε πολίτες που θα προσέρχονται πεζοί.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Θα τους ζητηθεί  αριθμός κινητού τηλεφώνου για την αποστολή του αποτελέσματος του τεστ.
Τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας, κρατάμε αποστάσεις φοράμε μάσκα όπου απαιτείται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο