Το Followgreen του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη ξεπέρασε τα 3.000 μέλη! – Συνεχίζουμε δυναμικά για την αύξηση της ανακύκλωσης!

O Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη έχοντας αυξημένο ενδιαφέρον σε θέματα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, έθεσε σε λειτουργία πριν από πέντε χρόνια, τη διαδικτυακή πλατφόρμα για την επιβράβευση της ανακύκλωσης Followgreen. Τα ενεργά μέλη ξεπέρασαν τα 3.000 και συνεχίζει δυναμικά την ανοδική της πορεία μεταφέροντας το μήνυμα για μια καθαρότερη πόλη και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Μέσω της δημοτικής πλατφόρμας οι δημότες επιβραβεύονται με σημαντικές προφορές τοπικών και εθνικών επιχειρήσεων, στις οποίες παρέχεται δωρεάν προβολή των υπηρεσιών και αγαθών τους!

Μέχρις στιγμής η θετική πορεία του προγράμματος διαγράφεται ως εξής:

  • 3.000 και πλέον νοικοκυριά είναι πλέον ενεργά μέλη στη δημοτική πλατφόρμα που αντιστοιχούν στο 12% των νοικοκυριών του Δήμου,
  • 61 τοπικές επιχειρήσεις έχουν ήδη δηλώσει προσφορές σε είδη/υπηρεσίες εστίασης, μόδας, ομορφιάς, σπιτιού, αναψυχής, πολιτισμού, αθλητισμού κ.α.,
  • 3.224 αγορές σε τοπικές επιχειρήσεις και συμμετοχές στις κληρώσεις της διαδικτυακής πλατφόρμας, με εξαργύρωση 1.436.748 πόντων επιβράβευσης. Συνεχίζουμε δυναμικά με νέες ανανεωμένες προσφορές των τοπικών επιχειρήσεων στο followgreen.gr/pilea-hortiatis/offer, αλλά και με τον Σχολικό Μαραθώνιο “Πάμε Ανακύκλωση” σε όλα τα σχολεία του Δήμου.
  • Ο Μαραθώνιος Ανακύκλωσης υλοποιείται για 5η συνεχή σχολική χρονιά σε 51 σχολικές μονάδες, με τη συμμετοχή 8.194 μαθητών, οι οποίοι μαζί με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς ανακύκλωσαν σε 4 ρεύματα υλικών (χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο και μπαταρίες), συλλέγοντας συνολικά έως σήμερα 67.800 κιλά ανακυκλώσιμων υλικών.

Ευχαριστούμε τους κατοίκους, τις επιχειρήσεις, τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά για τη μεγάλη ανταπόκρισή τους, καθώς με συνεργασία και συλλογικό πνεύμα συμμετέχουμε στην προσπάθεια για ένα καλύτερο περιβάλλον. Με την δική σας στήριξη στέλνουμε το ηχηρό μήνυμα πως η ανακύκλωση γίνεται κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητας μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά για την αύξηση της ανακύκλωσης!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο