Λαογραφικό Μουσείο Πανοράματος

Το Λαογραφικό Μουσείο Πανοράματος εγκαινιάστηκε και παραδόθηκε με τη σημερινή του μορφή στην κοινωνία των πολιτών – κατοίκων του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη από τον Δήμαρχο κ. Ιγνάτιο ΚαΪτεζίδη στις 18/06/2017, σε μια λαμπρή εκδήλωση αφιερωμένη στους μεγάλους δωρητές του Μουσείου, Νίκο & Αφροδίτη Τελίδη.

Σκοπός του Λαογραφικού Μουσείου Πανοράματος είναι να καταστεί ως ένα Δημοτικό Μουσείο το οποίο θα είναι ανοικτό προς όλους με κύριο μέλημα του την πολυδιάστατη πολιτιστική προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.
Στόχοι του Λαογραφικού Μουσείου Πανοράματος αποτελούν η καταγραφή, η συντήρηση, η τεκμηρίωση, η μελέτη, η εκπαίδευση και η προβολή του λαογραφικού μωσαϊκού της συλλογής αλλά και του ευρύτερου ελληνικού χώρου.

Το όραμα του Λαογραφικού Μουσείου Πανοράματος είναι να καταστεί μια ενεργητική πολιτιστική κυψέλη εκπαίδευσης, προβολής, συμμετοχής και πολιτιστικών δραστηριοτήτων για τους πολίτες – κατοίκους του Δήμου μας και των όμορων περιοχών.

Η είσοδος στο Λαογραφικό Μουσείο Πανοράματος είναι ελεύθερη.

Επισκέψεις στον χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Πανοράματος γίνονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλ. 2313301062, 2313301061, 2313301070.

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 10, Πανόραμα
Τηλέφωνο: 2310343086
Email: [email protected]

  • No categories
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Skip to content